Dramblys01
Dramblys02
Dramblys03
Dramblys04
Dramblys05
Dramblys06
Dramblys07
Dramblys08
Dramblys09
Dramblys10
Dramblys11
1a klasė - „Draugiškoje SEU olimpiadoje „Dramblys” pradinėms klasėms”
Rožyno progimnacijos 1a klasės mokiniai (mokyt. Inga Čingienė) kovo 5-9 dienomis dalyvavo „Draugiškoje SEU olimpiadoje „Dramblys” pradinėms klasėms” (SEU – socialinis – emocinis ugdymas). Olimpiada organizuota siekiant atkreipti visuomenės dėmesį į socialinio ir emocinio ugdymo svarbą, kartu atliekant bendras užduotis stebėti SEU pažangą.
Olimpiados metu 1a klasės mokiniai turėjo galimybę susitelkti bendram mokinių socialinių ir emocinių kompetencijų (savitvardos, savimonės, socialinio atsakingumo, tarpusavio santykių ir sprendimų priėmimų aspektais) ugdymui. Atlikdami užduotis – nekonkuravo, o dalijosi gebėjimu bendrauti ir bendradarbiauti, mokytis vieni iš kitų, stengėsi puoselėti draugiškus santykius. Mokėsi atrasti savo ir draugų geras savybes, juk blogų vaikų nebūna, būna tik netinkamas elgesys. Grupėse kūrė plakatus „Draugiška ir rūpestinga 1a klasė“ , „Kaip suvaldyti pyktį?“ ir juos pristatė klasės draugams. Mokėsi atpažinti savo emocijas ir jas nupiešti.
Olimpiados organizatoriai parengė visą pluoštą įvairių užduočių, kurių tik mažą dalį mokiniai atliko. Vadinasi, šia savaite, SEU įdomios veiklos nesibaigia. Jas atliksime nuosekliai ir toliau, taip kursime saugią aplinką.
Klasės mokytoja Inga Čingienė

365
Rekvizitai
fonas550.jpg